Vår fysiska butik
Butikens öppetider
Tel: 016-133666

Öppettider:
Mån-Fre 12:00 - 18:00 Lördagar jämna veckor 11:00 - 14:00

Facebook
Gilla oss på Facebook för nyheter och erbjudanden

BDSM mer än kinkysex

Sex är ingen akt utan det handlar om att stimulera sina sinnen, antingen själv eller tillsammans med en partner, BDSM är inte kinkysex - BDSM handlar om njutning. De produkter vi har inom BDSM är inte till för att förnedra eller göra någon illa på riktigt. De är till för att förhöja njutningen. Den vanligaste fantasin hos kvinnor är troligen att bli fastbunden - att vara utlämnat till någon annans välvilja. Förtroende och respekt är kanske något av det viktigaste inom BDSM - men med rätt leksaker och tid kan man hitta nya dimensioner av sex.
Precis som allt annat som rör sex så handlar BDSM förtroende och tillit. Att prata om och sätta upp gränser är viktigt för att man ska kunna ge sig hän. Att våg ge sig hän och släppa på sina gränser - ja, då kan BDSM vara ett spännande äventyr.

Handklovar, fjädrar eller en teaser tillsammans en ögonbindel kan ge oanad stimulans. Många som hänger sig åt BDSM tycker att det är kontrasterna som är det spännande - en mjuk smekning med en fjädervippa som byts mot lite smisk. Kontraster som man vet kommer men inte när och man inte har kontroll. BDSM är så mycket mer än kinkysex - det handlar om tillit och låta någon annan styra eller varför inte kontrollera själv. BDSM är kanske sexlivets mest spännande sida - utforska den!
FAVORITER
Vibro Ring Vibrerande Penisring 149 kr
Mer info
Pjur WOMAN Glidmedel 100 ml 199 kr
Mer info